fbpx

LUKSUSHYTTE

Beskrivelse

En dejlig hytte med plads til det hele.

 

Hytten er indrettet med soveværelse med dobbeltseng, stue/køkken ud i ét, badeværelse samt hems med 2 sovepladser, foran på hytten er der en dejlig overdækket terrasse.

Hytten er naturligvis udstyret med service, potter og pander til 4 personer.

En perfekt hytte til dem der gerne vil have campingoplevelsen i luksuriøse omgivelser og komfort med eget badeværelse, overdækket terrasse, og masser af hygge.

Hytten er placeret knap 2 min gang fra legepladsen med rigtig fine læforhold. Et perfekt sted til en campingferie med masser af hygge og gode bøffer på grillen.

Pris: fra 900,- pr. nat inkl. alle gebyrer, strøm, vand, wi-fi og adgang til friluftsbad.  Det er også muligt at tilkøbe rengøring efter endt ophold, hvis man ikke selv ønsker at stå for dette.

FACILITETER

Her kan du se lidt af det du får hos Jelling Camping 

N

Gratis Wi-fi

N

Toilet

N

Sengelinned (mod gebyr)

N

Grill

N

Køkken

N

Eget badeværelse

N

Håndklæder (mod gebyr)

N

Møbleret terrasse

PRISER FRA

900 kr

 

Enkelt og let

inkl. alle gebyrer, strøm, vand, wi-fi og adgang til friluftsbad.

Børnevenlig campingplads i naturskønne områder

Jelling Familie Camping byder på skønne, idylliske og historiske omgivelser beliggende i Jelling med kort afstand til nogle af de bedste seværdigheder i Danmark! Campingpladsen bugner i sig selv med et hav af faciliteter og her er der altså rig mulighed for at finde noget at give sig til. Du kan sove i alt fra vores yderst komfortable luksus hytter til vandrehytter og selvfølgelig er du også velkommen til at tage egen campingvogn eller telt med og nyde vores fine, store campingplads.

samlet ét sted

Følelsen af samvær og frihed

Din campingoplevelse er for os super vigtigt, og vi bestræber selvfølgelig på, at din ferie hos os bliver så god som overhovedet muligt. Derfor har vi udstyret campingpladsen med fantastiske faciliteter samt hyppige arrangementer, der løbende afholdes hvor du og din familie selvfølgelig er velkomne. Her byder vi blandt andet på grillaftner, livemusik, cocktailsmagning og meget, meget mere.

Hvad får du med i lejen 

I prisen er alle gebyrer herunder telt og camping, strøm, vand, wi-fi, adgang til friluftsbad og selvfølgelig campingpladsens øvrige faciliteter inkluderet. Foran vores campingplads i Jelling er der i øvrigt gratis parkeringspladser.

Vores gæster siger 

Anmeldelser

Utroligt venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Fin og velholdt hytte, alt var pænt og rent, og der var alt hvad man skulle bruge. Nyt rent køleskab.
Gode senge. Fik utrolig meget for pengene. Hele stedet var præget af en god og afslappet stemning.

Majken

DK 

Vi fik den bedste modtagelse af Peter, da vi ankom. Han var meget imødekommende og brugte tid på at fortælle om de forskellige aktiviteter der var på campingpladsen og omegn. Fra start til slut følte vi os velkomne. vi blev mødt med et smil hver eneste gang vi mødte Peter eller personalet. Det kan absolut anbefales!

Tine

DK 

Fin, ren og hyggelig hytte. Dejligt mange muligheder på den rolige plads-gratis minigolf bl.a.
Bemærk gratis adgang til friluftsbadet ved siden af ved henv. i receptionen.

Andreas

DK 

BOOKING AF LUKSUSHYTTE

Vælg periode

KONTAKT OS

ADRESSE

Mølvangvej 55B
7300 Jelling