Vi er en campingplads for hele familien 

I centrum af Jylland finder du vores knap 60.000 kvadratmeter store campingplads, hvor vi siden 2019 har haft fornøjelsen af at huse glade familier i såvel deres egne campingvogne, autocampers eller telte samt vores hytter og mobilehomes.

Vi har gjort en særlig indsats for at gøre vores campingplads til et sted, hvor børn og forældre har utrættelige muligheder for at nyde såvel en aktiv som afslappende ferie.
Her på siden kan du læse mere om, hvilke faciliteter vi tilbyder, og hvad nærområdet har at byde på af skønne naturområder og populære forlystelsesparker. Velkommen til Jelling Camping!
 

Friluftsbad, klatrevægge og minigolf

Hos Jelling Familie Camping har vi sørget for, at det er muligt for jer at finde alle de fornøjelser og alle de nødvendigheder, der hører til et ferieophold, lokalt på pladsen. Her vil du altid være omgivet af oplevelsesmuligheder for hele familien, hvad end I ønsker en god svømmingpool til de varme dage eller et lækkert, hjemmelavet måltid fra vores Café.

Udover vores friluftsbad finder du også klatrevægge, minigolf, hoppepuder og andre faciliteter til børn, familier og barnlige sjæle, og når I står og mangler en is-pause, er vores kiosk aldrig langt væk. I løbet af sæsonen afholder vi også løbende koncerter på vores store fællesterrasse, inviterer til fællesspisning eller laver bålhygge for alle, der har lyst til at deltage.
 

Tæt på legoland, givskud zoo, jellingestenen og wow park

Hvis der er noget, som vi og vores besøgende virkelig er henrykte over, så er det campingpladsens fantastiske placering. I nærheden af os finder du alt fra skønne naturområder med klappegeder til Legoland, Givskud Zoo, det ældste stykke Danmarkshistorie, Jellingestenen og WOW PARK, hvor hele familien kan boltre sig i trækronerne.
 

Pris: 285,- pr. nat. pr. enhed inkl. alle gebyrer og:
(her er vi desværre nødt til at indføre et energi tillæg på 30,- pr. nat)

  • Fri adgang til wi-fi

  • Fri adgang til toilet- og badefaciliteter

  • Fri adgang til friluftbadet (op til 5 pers.) Klatrevæg, minigolf m.m.

  • Danmarks måske billigeste campingplads og som minimum en af de hyggeligeste. Vi glæder os til at tage imod jer!

 

BOOKING AF CAMPINGPLADS

Vælg periode