Hvis du ønsker at prøve en af Danmarks absolut bedste forlystelsesparker af, så brug en dag eller to i Legoland, der ligger kun 25 minutter fra vores campingplads. Med mere end 50 forskellige forlystelser for både børn og voksne, kan du altså med stor sandsynlighed få et par fantastiske dage med adrenalinrus, grin og gode oplevelser i bagagen.

Historien bag Legoland

De små legoklodser bygger i Legoland fundamentet for hele byer og universer, hvilket foruden forlystelserne er en yderst anbefalelsesværdig oplevelse. Forlystelsesparken blev bygget tilbage i 1968, og startede egentlig ud som en udendørsudstilling, hvor man kunne opleve vilde byggerier af Lego.

Sidenhen er parken kun ekspanderet, fået et utal af forlystelser og ikke mindst ekspanderet på alle øvrige punkter. I Legoland kan du enten spise din hjemmebragte mad eller nyde et måltid på et af deres mange restauranter, der serverer buffeter med stort udvalg og mange almindelige restauranter, hvor du kan vælge helt efter smag og behag.

Legoland vil med garanti underholde hele familien, hvorfor det er oplagt med en campingplads inden for nær rækkevidde. Når energireserverne er ved at være drænede, er det at foretrække at turen hjem er beskeden. Derfor er det rigtig fint med vores camping så tæt på Legoland.

Andre gode oplevelser indenfor kort afstand

Hvis du ikke er til vind i håret, fart og action i Legoland kan du også nøjes med dag i det historiske Jelling. Her kan du opleve seværdigheder for hele familien herunder et par hyggelige dage i Givskud Zoo, Gudenåens udløb eller opleve UNESCO’s verdensarv, Kongernes Jelling. Få et stykke central, dansk historie og besøg Jellingstenene. Her kan du opleve ægte runeskrift fra 900-tallet, som markerer en yderst epokegørende tid, hvor Danmark gik fra at være hedensk til kristent. På stedet kan du finde informationstavler, som fint beskriver historien bag mere detaljeret.

Du kan også gå på opdagelse i det ukendte, kridte skoene, smide en rygsæk over skulderen og følge diverse vandrestier.