Campingpladsen med plads til hele familien

Jelling Familie Camping, som er placeret centralt i Jylland, er et sted, der har helt ekstraordinært mange faciliteter. Derfor kan du uden problemer tage hele familien med uden at bekymre dig om manglende aktiviteter på campingpladsen.

Der er her taget særligt godt hånd om underholdning til børnene, hvilket afspejler sig i vores fine legeplads, hoppepuder og klatrevægge og meget mere. Du kan altså roligt læne dig tilbage, nyde vejret og afstresse, alt imens børnene brænder energien af rundt om på campingpladsen.

Der er selvfølgelig også taget godt hånd om de øvrige gæsters behov, hvorfor vi både har plads til dig, der ønsker at sove i telt, campingvogn eller ønsker at leje en af vores campinghytter. Alt sammen er spredt ud over vores knap 60.000 kvadratmeter store areal, så der er god plads til alle.

Faciliteter for alle på campingpladsen

Det er enormt vigtigt for os, at alle gæster får en henrivende oplevelse, hvorfor vi gør vores ypperste for at sørge for underholdning løbende. Så derfor har vi hvert år en masse arrangementer både for voksne og børn, som et eks har vi hvert år masser af levende musik på vores terrasse. Alle vores events fremgår her på vores hjemmeside under menuen ”begivenheder” eller på vores Facebook-side.

Ellers har vi et hav af muligheder på selve campingpladsen, som du selvfølgelig er meget velkommen til at benytte dig af. Du kan f.eks. tage et håndklæde og et par svømmebriller under armen og nyde en dag ved Jelling friluftsbad lige ved siden af pladsen, hvor vi har sørget for fri entré for alle vores gæster. Derudover kan du også konkurrere i minigolf eller nyde en lækker middagsmad i vores eget cafeteria. Ellers sørger vi ofte for begivenheder, som uden tvivl er værd at prøve af.

Good to know

Der er ikke alverdens regler at forholde sig til på campingpladsen, men vi forventer selvfølgelig, at der er en almen god opførsel. Derudover skal der være ro kl. 23 alle ugens dage, da vi netop vægter højt, at der er plads til alle.

Receptionen holder åbent alle dage fra 08.00 - 20.00
der er døgnbemanding på campingpladsen, nummeret til vagten står på døren.

I forhold til indkøbsmuligheder har vi på pladsen en cafe, og ellers byder vi på en hyggelig kiosk, hvor du kan få lidt til den søde tand. Dog ligger der Super-Brugsen, Rema1000 samt en Netto kun 1000 m væk, således du kan handle hvad end du lige står og mangler.

pic