fbpx

Camping tæt på Legoland

Hvis du ønsker at prøve en af Danmarks absolut bedste forlystelsesparker af, så brug en dag eller to i Legoland, der ligger kun 25 minutter fra vores campingplads. Med mere end 50 forskellige forlystelser for både børn og voksne, kan du altså med stor sandsynlighed få et par fantastiske dage med adrenalinrus, grin og gode oplevelser i bagagen.

Historien bag Legoland

De små legoklodser bygger i Legoland fundamentet for hele byer og universer, hvilket foruden forlystelserne er en yderst anbefalelsesværdig oplevelse. Forlystelsesparken blev bygget tilbage i 1968, og startede egentlig ud som en udendørsudstilling, hvor man kunne opleve vilde byggerier af Lego.

Sidenhen er parken kun ekspanderet, fået et utal af forlystelser og ikke mindst ekspanderet på alle øvrige punkter. I Legoland kan du enten spise din hjemmebragte mad eller nyde et måltid på et af deres mange restauranter, der serverer buffeter med stort udvalg og mange almindelige restauranter, hvor du kan vælge helt efter smag og behag.

Legoland vil med garanti underholde hele familien, hvorfor det er oplagt med en campingplads inden for nær rækkevidde. Når energireserverne er ved at være drænede, er det at foretrække at turen hjem er beskeden. Derfor er det rigtig fint med vores camping så tæt på Legoland.

Andre gode oplevelser indenfor kort afstand

Hvis du ikke er til vind i håret, fart og action i Legoland kan du også nøjes med dag i det historiske Jelling. Her kan du opleve seværdigheder for hele familien herunder et par hyggelige dage i Givskud Zoo, Gudenåens udløb eller opleve UNESCO’s verdensarv, Kongernes Jelling. Få et stykke central, dansk historie og besøg Jellingstenene. Her kan du opleve ægte runeskrift fra 900-tallet, som markerer en yderst epokegørende tid, hvor Danmark gik fra at være hedensk til kristent. På stedet kan du finde informationstavler, som fint beskriver historien bag mere detaljeret.

Du kan også gå på opdagelse i det ukendte, kridte skoene, smide en rygsæk over skulderen og følge diverse vandrestier.

Oplevelser

Med sin beliggenhed i den gamle danske vikingeby Jelling, ligger Jelling Camping omgivet af et stort udvalg af oplevelser og seværdigheder for hele familien. En kort gåtur fra campingpladsen og du kan opleve Kongernes Jelling og Jellingstenene; en central kerne i dansk vikingehistorie. Og du skal ikke køre langt for at komme ud til nogle af Danmarks største forlystelsesparker med oplevelser for både børn og voksne.

Er du til en mere aktiv ferie, eller vil du ud og opleve den skønne danske natur, så er der masser af naturområder at opleve nær Jelling og Vejle.

Hér kan du se blot nogle af de nærliggende oplevelsesmuligheder, som vi på Jelling Camping anbefaler:

01. Legoland

02. Givskud Zoo

03. Jellingestenene og Kongernes Jelling

04. Bindeballe Købmandsgård

05. Økolariet

06. Fængslet i Horsens

07. Jelling Golfklub

08. Gorillapark Vejle

Vores gæster siger 

Anmeldelser

Utroligt venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Fin og velholdt hytte, alt var pænt og rent, og der var alt hvad man skulle bruge. Nyt rent køleskab.
Gode senge. Fik utrolig meget for pengene. Hele stedet var præget af en god og afslappet stemning.

Majken

DK 

Vi fik den bedste modtagelse af Peter, da vi ankom. Han var meget imødekommende og brugte tid på at fortælle om de forskellige aktiviteter der var på campingpladsen og omegn. Fra start til slut følte vi os velkomne. vi blev mødt med et smil hver eneste gang vi mødte Peter eller personalet. Det kan absolut anbefales!

Tine

DK 

Fin, ren og hyggelig hytte. Dejligt mange muligheder på den rolige plads-gratis minigolf bl.a.
Bemærk gratis adgang til friluftsbadet ved siden af ved henv. i receptionen.

Andreas

DK