fbpx

Campingpladsen med plads til hele familien

Jelling Familie Camping, som er placeret centralt i Jylland, er et sted, der har helt ekstraordinært mange faciliteter. Derfor kan du uden problemer tage hele familien med uden at bekymre dig om manglende aktiviteter på campingpladsen.

Der er her taget særligt godt hånd om underholdning til børnene, hvilket afspejler sig i vores fine legeplads, hoppepuder og klatrevægge og meget mere. Du kan altså roligt læne dig tilbage, nyde vejret og afstresse, alt imens børnene brænder energien af rundt om på campingpladsen.

Der er selvfølgelig også taget godt hånd om de øvrige gæsters behov, hvorfor vi både har plads til dig, der ønsker at sove i telt, campingvogn eller ønsker at leje en af vores campinghytter. Alt sammen er spredt udover vores knap 60.000 kvadratmeter store areal, hvorfor vi lider næppe under pladsmangel.

Faciliteter for alle på campingpladsen

Det er enormt vigtigt for os, at alle gæster får en henrivende oplevelse, hvorfor vi gør vores ypperste for at sørge for underholdning løbende. På nuværende tidspunkt har vi planlagt live musik hele 18 gange i 2021. Alle vores events fremgår her på vores hjemmeside under menuen ”begivenheder” eller på vores Facebook-side.

Ellers har vi et hav af muligheder på selve campingpladsen, som du selvfølgelig er meget velkommen til at benytte dig af. Du kan f.eks. tage et håndklæde og et par svømmebriller under armen og nyde en dag ved Jelling friluftsbad lige ved siden af pladsen, hvor vi har desuden sørget for fri entré for alle vores gæster. Derudover kan du også konkurrere i minigolf eller nyde en lækker middagsmad i vores eget cafeteria. Ellers sørger vi ofte for begivenheder, som uden tvivl er værd at prøve af.

Good to know

Der er ikke alverdens regler at forholde sig til på campingpladsen, men vi forventer selvfølgelig, at der er en almen god opførsel. Derudover skal der være ro kl. 23 alle ugens dage, da vi netop vægter højt, at der er plads til alle.

Receptionen holder åben alle dage fra 08:00-20:00, og såfremt døren til receptionen er låst uden for dette tidsrum, kan du altid ringe på telefon: 81 82 63 00. Der er altid bemanding på campingpladsen, så frygt ej, hvis du akut har et spørgsmål, du brænder inde med.

I forhold til indkøbsmuligheder har vi på pladsen en cafe, og ellers byder vi på en hyggelig kiosk, hvor du kan få lidt til den søde tand. Dog ligger der Super-Brugsen, Rema1000 samt en Netto kun 1000 m væk, således du kan handle hvad end du lige står og mangler.

200 kr

PRISER FRA

Enkelt og let

Overnatning i egen vogn, autocamper eller telt inkl : strøm, vand og bad

Oplevelser

Med sin beliggenhed i den gamle danske vikingeby Jelling, ligger Jelling Camping omgivet af et stort udvalg af oplevelser og seværdigheder for hele familien. En kort gåtur fra campingpladsen og du kan opleve Kongernes Jelling og Jellingstenene; en central kerne i dansk vikingehistorie. Og du skal ikke køre langt for at komme ud til nogle af Danmarks største forlystelsesparker med oplevelser for både børn og voksne.

Er du til en mere aktiv ferie, eller vil du ud og opleve den skønne danske natur, så er der masser af naturområder at opleve nær Jelling og Vejle.

Hér kan du se blot nogle af de nærliggende oplevelsesmuligheder, som vi på Jelling Camping anbefaler:

02. Givskud Zoo

03. Jellingestenene og Kongernes Jelling

04. Bindeballe Købmandsgård

05. Økolariet

06. Fængslet i Horsens

07. Jelling Golfklub

08. Gorillapark Vejle

Vores gæster siger 

Anmeldelser

Utroligt venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Fin og velholdt hytte, alt var pænt og rent, og der var alt hvad man skulle bruge. Nyt rent køleskab.
Gode senge. Fik utrolig meget for pengene. Hele stedet var præget af en god og afslappet stemning.

Majken

DK 

Vi fik den bedste modtagelse af Peter, da vi ankom. Han var meget imødekommende og brugte tid på at fortælle om de forskellige aktiviteter der var på campingpladsen og omegn. Fra start til slut følte vi os velkomne. vi blev mødt med et smil hver eneste gang vi mødte Peter eller personalet. Det kan absolut anbefales!

Tine

DK 

Fin, ren og hyggelig hytte. Dejligt mange muligheder på den rolige plads-gratis minigolf bl.a.
Bemærk gratis adgang til friluftsbadet ved siden af ved henv. i receptionen.

Andreas

DK