fbpx

CAMPINGPLADS

Er du i campingvogn, autocamper eller telt? Vi har selvfølgelig en plads til dig og din familie her på Jelling Camping.

HYTTER & MOBILEHOME 

Hvis du ønsker en ferie, hvor der er sørget for alt, kan leje af campinghytte være den helt rigtige option. Som udgangspunkt er alle vores campinghytter udstyret og indrettet til en familie på 4 personer, men vi kan dog også tilbyde overnatninger i et mobile home, hvor der er plads til 6 personer.

AUTOCAMPER

Vi har købt 2 stk autocamper til udlejning.

Modellen hedder Chausson og begge autocamper er med enkeltsenge i bag, som nemt kan omdannes til en stor dobbelt seng samt elektrisk queensize seng i forenden

Oplevelser

Med sin beliggenhed i den gamle danske vikingeby Jelling, ligger Jelling Camping omgivet af et stort udvalg af oplevelser og seværdigheder for hele familien. En kort gåtur fra campingpladsen og du kan opleve Kongernes Jelling og Jellingstenene; en central kerne i dansk vikingehistorie. Og du skal ikke køre langt for at komme ud til nogle af Danmarks største forlystelsesparker med oplevelser for både børn og voksne.

Er du til en mere aktiv ferie, eller vil du ud og opleve den skønne danske natur, så er der masser af naturområder at opleve nær Jelling og Vejle.

Hér kan du se blot nogle af de nærliggende oplevelsesmuligheder, som vi på Jelling Camping anbefaler:

02. Givskud Zoo

03. Jellingestenene og Kongernes Jelling

04. Bindeballe Købmandsgård

05. Økolariet

06. Fængslet i Horsens

07. Jelling Golfklub

08. Gorillapark Vejle