Bordtennis

Parkering

Internet

Vaskeri

Mini golf

Swimmingpool

Cafeteria

Ladestation til bil

Butik/Kiosk

Restaurant

Køkken

Legeplads

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Campingpladsen med plads til hele familien

  Jelling Familie Camping, som er placeret centralt i Jylland, er et sted, der har helt ekstraordinært mange faciliteter. Derfor kan du uden problemer tage hele familien med uden at bekymre dig om manglende aktiviteter på campingpladsen.

  Der er her taget særligt godt hånd om underholdning til børnene, hvilket afspejler sig i vores fine legeplads, hoppepuder og klatrevægge og meget mere. Du kan altså roligt læne dig tilbage, nyde vejret og afstresse, alt imens børnene brænder energien af rundt om på campingpladsen.

  Der er selvfølgelig også taget godt hånd om de øvrige gæsters behov, hvorfor vi både har plads til dig, der ønsker at sove i telt, campingvogn eller ønsker at leje en af vores campinghytter. Alt sammen er spredt udover vores knap 60.000 kvadratmeter store areal, hvorfor vi lider næppe under pladsmangel.

  Faciliteter for alle på campingpladsen

  Det er enormt vigtigt for os, at alle gæster får en henrivende oplevelse, hvorfor vi gør vores ypperste for at sørge for underholdning løbende. På nuværende tidspunkt har vi planlagt live musik hele 18 gange i 2021. Alle vores events fremgår her på vores hjemmeside under menuen ”begivenheder” eller på vores Facebook-side.

  Ellers har vi et hav af muligheder på selve campingpladsen, som du selvfølgelig er meget velkommen til at benytte dig af. Du kan f.eks. tage et håndklæde og et par svømmebriller under armen og nyde en dag ved poolen. Vi har desuden sørget for, at alle vores gæster har fri adgang til Jelling Friluftsbad, som er vores nabo, der engang var en del af campingpladsen. Derudover kan du også konkurrere i minigolf eller nyde en lækker middagsmad i vores eget cafeteria. Ellers sørger vi ofte for begivenheder, som uden tvivl er værd at prøve af.

  Good to know

  Der er ikke alverdens regler at forholde sig til på campingpladsen, men vi forventer selvfølgelig, at der er en almen god opførsel. Derudover skal der være ro kl. 23 alle ugens dage, da vi netop vægter højt, at der er plads til alle.

  Receptionen holder åben alle dage fra 08:00-20:00, og såfremt døren til receptionen er låst uden for dette tidsrum, kan du altid ringe på telefon: 81 82 63 00. Der er altid bemanding på campingpladsen, så frygt ej, hvis du akut har et spørgsmål, du brænder inde med.

  I forhold til indkøbsmuligheder har vi på pladsen en cafe, og ellers byder vi på en hyggelig kiosk, hvor du kan få lidt til den søde tand. Dog ligger der Super-Brugsen, Rema1000 samt en Netto kun 1000 m væk, således du kan handle hvad end du lige står og mangler.

  Vores gæster siger

  Anmeldelser

  Utroligt venligt, hjælpsomt og imødekommende personale.Fin og velholdt hytte, alt var pænt og rent, og der var alt hvad man skulle bruge. Nyt rent køleskab.
  Gode senge.Fik utrolig meget for pengene. Hele stedet var præget af en god og afslappet stemning.

  Majken

  DK

  Vi fik den bedste modtagelse af Peter, da vi ankom. Han var meget imødekommende og brugte tid på at fortælle om de forskellige aktiviteter der var på campingpladsen og omegn. Fra start til slut følte vi os velkomne. vi blev mødt med et smil hver eneste gang vi mødte Peter eller personalet. Det kan absolut anbefales!

  Tine

  DK

  Fin, ren og hyggelig hytte. Dejligt mange muligheder på den rolige plads-gratis minigolf bl.a.
  Bemærk gratis adgang til friluftsbadet ved siden af ved henv. i receptionen.

  Andreas

  DK

  Family Camping Jelling © 2021. All Rights Reserved.