Luksus hytte

Vandrehytte med toilet

Vandrehytte uden toilet

Mobile Home - 4 personer

Mobile Home - 6 personer

Campingplads

  Overnatningsmuligheder tilpasset dine behov

  Hos Jelling Familie Camping byder vi på flere forskellige overnatningsmuligheder, hvor du har mulighed for at vælge lige netop den campinghytte, der opfylder dine ønsker. Med 42 hytter og plads til knap 300 campingvogne, kan du få en fantastisk oplevelse, uanset om du kommer alene eller med hele familien. Herved får du chancen for at nyde din ferie i idylliske, afstressende omgivelser tæt på en række af Danmarks bedste seværdigheder i et yderst familievenligt miljø.

  Vi tilbyder 6 forskellige overnatningsmuligheder – alt fra en luksushytte til mobile home og vandrehytte hhv. med og uden toilet. Såfremt du ønsker booking af en af hytterne, skal du blot gå ind under ’Booking’ i hovedmenuen og bestemme hvilke datoer, du vil afsted, så sørger vi for resten. Du kan også tjekke vores forskellige typer af hytter ved at trykke på deres respektive billeder og herigennem ordne bookingen.

  Generelt om vores campinghytter

  Hvis du ønsker en ferie, hvor der er sørget for alt, kan leje af hytte være den helt rigtige option. Som udgangspunkt er alle vores campinghytter udstyret og indrettet til en familie på 4 personer, men vi kan dog også tilbyde overnatninger i et mobile home, hvor der er plads til 6 personer.

  Alle vores hytter er udstyret med køkken – fra vores vandrehytter med et lille tekøkken til vores mobile homes med 4 gasblus og stort køleskab. Alle hytter er indrettet med service fra 4 til 6 personer, og samtlige hytter er også med kaffemaskine og elkedel, men her skal du skal blot huske at medbringe filtre, kaffe og the.

  Alle hytterne er udstyret med gode sengepladser, fine terrasser, der i de fleste hyttetyper er overdækkede. Derfor kan du altså roligt læne dig tilbage i skyggen, imens børnene leger på legepladsen kun 2 minutter væk.

  Hvad du får med i lejen

  I prisen er alle gebyrer herunder telt og camping, strøm, vand, wi-fi, adgang til friluftsbad og selvfølgelig campingpladsens øvrige faciliteter inkluderet. Foran vores campingplads er der i øvrigt gratis parkeringspladser.

  Såfremt du lejer en campinghytte, skal du dog tage eget sengelinned med, men dette kan også lejes på pladsen mod et mindre beløb. Vi skal nok sørge for, at der er et veludstyret køkken og alt der ellers er nødvendigt for et fantastisk ophold. Som sagt er hele familien velkommen, og har du hund, er den også velkommen – dog er der krav om tilkøb af rengøring.

  Family Camping Jelling © 2020. All Rights Reserved.