fbpx

AUTOCAMPER

Nyhed – Til udlejning

Autocamper til udlejning
Vi har købt 2 stk.

Link til vores 627GA Titanium Vip :
https://www.chausson-motorhomes.com/modele/627ga/

Link til vores 777GA Titanium Premium :
https://www.chausson-motorhomes.com/modele/777ga/

Priser

  • Højsæson: uge 25 til og med uge 32 – pr uge 9.900,-
  • Lavsæson: uge 33 til og med uge 24 – pr uge 8.500,-

km inkluderet:

  • 1 uges leje inkludere 2.000 km (overkørte km afregnes med 2,00kr)
  • 2 ugers leje inkludere fri km

Rabat:

Højsæson – nej
Lavsæson:

  • 2 uger = 10% på hele lejen
  • 3 uger = 20% på hele lejen
  • 4 uger og der over = 30% på hele lejen
  • Rabatten kan kun bruges ved direkte booking og kan ikke kombineres med andre tilbud

Obligatorisk startpakke: 1.000,-

Startpakken indeholder fyldt 11 kg gasflaske, kloset væske, selvopløselig toiletpapir og gennemgang af autocamperen samt – udvendig vask og gennemgang ved returnering, gasflasken skal blive i bilen

Vi har vinterpakke på vores biler så de kan holde til en tur til Nordkap, hvis du planlægger en tur hvor der er mulighed for sne, har vi snekæder liggende til dem.

Vi gør opmærksom på at din booking først er gældende når vi har modtaget depositum på kr. 7.000,-

Ofte stillede spørgsmål

1. Kræver autocamperen et særligt kørekort

Nej vores autocamper kan køres med alm kørekort til bil, dog sætter vi som krav at lejer er minimum 23 og har haft kørekort i mindst 2 år

2. Må jeg ryge i autocamperen

Nej, og er dette tilfældet beholder vi hele depositummet til rengøring og ozon behandling af bilen

3. Er autocamperen forsikret

Ja – der er ansvar og fuld kasko på vores biler, forsikringen er godkendt til udlejning, samt omfattet af SOS-forsikring – Dog er der en selvrisiko på 6.500,- pr skade.

Skade på dine personlige ejendele skal dækkes af din egen indboforsikring.
der kan dog ikke kræves erstatning for tabt ferie, hvis autocamperen imod forventning havarere eller på anden måde bryder sammen.
(vores biler bliver skiftet hvert 2 år, så der til enhver tid 100% garanti på dem)

Selvforskyldte skader :
Kaskoforsikringen dækker alene skader på camperens karrosseri. Evt. skader på møbler eller andet inventar og skader på installationer, er ikke omfattet af forsikringen, og skal derfor betales kontant ved aflevering. Fejlagtig påfyldning af dieselolie i ferskvandstank indebærer udskiftning af tank, slanger og varmtvandsbeholder. Denne udskiftning er ikke omfattet af forsikringen, og skal derfor betales af lejeren. En sådan skade beløber sig til ca. 28.000 kr. Skader efter fejlagtig betjening af bilen eller installationer i camperen er ikke dækket af forsikringen, og skal derfor erstattes af lejeren.

4. Skal autocamperen gøres ren efter endt leje

Ja – hvis ikke den er rengjort tager vi 600,- pr påbegyndt time for at rengøre efter dig
hvis toilet og spildevands tank ikke er tømt og rengjort tager vi yderlig 600,-

5. Må jeg have hund med i autocamperen?

Som udgangs ingen dyr i autocamperen dog acceptere hunde der er renlige må være i autocamperen, under kørslen skal hunden være i bur, hunden må ikke efterlades alene i camperen og må ikke komme i møblerne – heller ikke sengen vil du have hunden med, er der et tillæg på 500,- kr hunde skal aftales på forhånd, da vi kun har 1 camper der er godkendt til hund.

6. Depositum

  1. 000,- indbetales ved bestilling af autocamperen depositum bliver tilbagebetalt til din konto 10 bankdage efter aflevering, såfremt at autocamperen er returneret uden skader, ren og i ordentlig stand, evt. parkerings / færdselsbøder forårsaget af lejer bliver fratrukket i depositummet.

7. Afbestilling

Ved afbestilling inden 60 før lejemålets begyndelse refunderes 50% af det indbetalte depositum, resten beholdes som reservations gebyr.
ved afbestilling 60 – 30 dage før lejemålets begyndelse, beholdes 100% af det indbetalte depositum som reservations gebyr.
ved senere afbestilling end de 30 dage før lejemålets begyndelse, beholdes 100% af det indbetalte depositum, og lejer hæfter for den fulde leje hvis ikke autocamperen udlejes i den reserverede periode.

Vigtig : vi anbefaler at du tegner en afbestillings forsikring pga. sygdom eller lignende
kan f.eks tegnes hos Europæiske Rejseforsikring eller dit eget forsikrings selskab. .

8. Betaling

Lejemålets fulde pris skal være indbetalt 30 dage før lejemålets start
vi acceptere: Mobilepay – Bankoverførelse – Dankort

9. Forbehold og garanti fra udlejer

Kan det lejede køretøj ikke udleveres grundet alvorlig skade, forsøger vi at stille et andet tilsvarende køretøj til rådighed. Såfremt at det er umuligt tilbagebetales den fulde leje samt depositum, yderlig kompensation ydes ikke. Lejer kan ikke kræve erstatning for tabt ferie forårsaget af uheld med den lejede autocamper, ej heller i forbindelse med evt. fejl i autocamperens tekniske installationer.

10. Parkering af min bil

Ja i lejeperioden er der fri parkering af din bil hos os på eget ansvar.

PRISER FRA

8.500 kr

 

Enkelt og let

Gå til book nu for at se ledighed
OBS – Udlejes kun fra mandag til mandag

Børnevenlig campingplads i naturskønne områder

Jelling Familie Camping byder på skønne, idylliske og historiske omgivelser beliggende i Jelling med kort afstand til nogle af de bedste seværdigheder i Danmark! Campingpladsen bugner i sig selv med et hav af faciliteter og her er der altså rig mulighed for at finde noget at give sig til. Du kan sove i alt fra vores yderst komfortable luksus hytter til vandrehytter og selvfølgelig er du også velkommen til at tage egen campingvogn eller telt med og nyde vores fine, store campingplads.

samlet ét sted

Følelsen af samvær og frihed

Din campingoplevelse er for os super vigtigt, og vi bestræber selvfølgelig på, at din ferie hos os bliver så god som overhovedet muligt. Derfor har vi udstyret campingpladsen med fantastiske faciliteter samt hyppige arrangementer, der løbende afholdes hvor du og din familie selvfølgelig er velkomne. Her byder vi blandt andet på grillaftner, livemusik, cocktailsmagning og meget, meget mere.

Hvad får du med i lejen 

I prisen er alle gebyrer herunder telt og camping, strøm, vand, wi-fi, adgang til friluftsbad og selvfølgelig campingpladsens øvrige faciliteter inkluderet. Foran vores campingplads i Jelling er der i øvrigt gratis parkeringspladser.

Vores gæster siger 

Anmeldelser

Utroligt venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Fin og velholdt hytte, alt var pænt og rent, og der var alt hvad man skulle bruge. Nyt rent køleskab.
Gode senge. Fik utrolig meget for pengene. Hele stedet var præget af en god og afslappet stemning.

Majken

DK 

Vi fik den bedste modtagelse af Peter, da vi ankom. Han var meget imødekommende og brugte tid på at fortælle om de forskellige aktiviteter der var på campingpladsen og omegn. Fra start til slut følte vi os velkomne. vi blev mødt med et smil hver eneste gang vi mødte Peter eller personalet. Det kan absolut anbefales!

Tine

DK 

Fin, ren og hyggelig hytte. Dejligt mange muligheder på den rolige plads-gratis minigolf bl.a.
Bemærk gratis adgang til friluftsbadet ved siden af ved henv. i receptionen.

Andreas

DK 

KONTAKT OS

ADRESSE

Mølvangvej 55B
7300 Jelling