Velkommen til Jelling Camping - jellingcamping.dk
2
home,page,page-id-2,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Velkommen til Jelling Camping

Campingpladsens historie
Velkommen til Jelling Camping
img3
Pladsoversigt

Familieferien starter her!

Jelling Familie camping giver dig alt det du ønsker på en skøn familieferie!

Pladsen ligger i nærheden af Jelling, midt i det bakkede grønne Jylland. Jelling familie camping er en af de bedste campingpladser i Danmark, med moderne faciliteter og smukke omgivelser. Masser af aktiviteter for hele familien i en radius på små 50 km, vi har også masser af populære aktiviteter på camping pladsen, som er helt gratis under opholdet.

Vi byder alle nationaliteter velkommen!

Vores gæster kommer ikke kun fra Danmark, men fra hele Europa. Det giver vores kunder mulighed for møde andre familier fra andre lande. Mange af vores kunder fortæller de har fået nye venner og børnene nye lege kammerater, som er det Jelling Familie camping går ud på, at møde nye mennesker og give børnene den bedste oplevelse i deres sommer ferie.

Kontakt os på telefon og book din kommende ferie

Jelling Familie Camping tilbyder forskellige overnatningsmuligheder

Vi har stort område kun til camping vogne og telte, som ligger for sig selv. Vi oplever at kunderne får et godt social netværk på kort tid, mange er fastlægger som er her hele sæsonen.

Vi tilbyder også overnatning i vores lækre hytter, der forskellige muligheder efter ønsket behov. Du kan få hytter med bad og toilet eller en hytte uden med bade muligheder tæt ved hytterne, samt toilet.

Se under online booking hvilke hytter der passer ind til netop jeres behov.

Online booking

Vi tilbyder online booking, klik her for at åbne bookingsystemet i et nyt vindue.