Lalandia - jellingcamping.dk
586
page,page-id-586,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Lalandia

Lalandia

 

Tag en tur med hele familien i Lalandia i Billund og få en kanon sjov dag med masser af spændende aktiviteter og fede rutsjebaner.

 

Nyd det tropiske klima i Aquadome. Aquadome er skandinavens største badeland, hvor alt kan ske. Sus ned gennem vandrutsjebanerne, rid på bølgerne i bølgebasset, eller sæt dig ned i en af Aquadomes varme boblebade.

 

Tag en tur med hele familien ned ad den enorme vandrutsjebane, tornadoen, der starter højt oppe i Aquadome.

 

Du kan også tage på en wellness oplevelse i vandlandet og der er afslapning for både børn og voksne.

 

Nyd også det populære udendørsområde i Aquadome, med liggestole og spapool.

 

Oplev også Lalandias super sjove indendørs Monkey Tonkey land, for børn i alderen 0-12 år. Her kan du opleve aktiviteter og sjov dagen lang. I Monkey Tonkey land er der i løbet af året børneværksteder, hvor alle børn kan hygge og være kreative.

 

I Lalandia er der restauranter med madoplevelser til enhver smag. Nyd b.la italienske specialiteter, mexicanske retter og amerikanske klassikere i flotte omgivelser.

 

Lej et feriehus i Lalandia til hele familien i eget sommerhus og med fri adgang til Skandinaviens største badeland.

 

Lalandia har også et kæmpe supermarked tæt på feriehusene, så der er rig mulighed for at købe ind til en lækker grillaften i Lalandias feriehuse. Supermarkedet er fyldt med frisk frugt, grønt, mælkeprodukter, kød, pålæg og andre fødevarer. Besøg også deres store vin afdeling og få et godt råd om vinen.