Aktiviteter - jellingcamping.dk
En masse forskellige aktiviteter til hele familien, der ligger i en rimelig afstand fra Jelling campingplads og du kan nemt planlægge din tur fra dag til dag. Vi har lavet en oversigt over de største attraktioner.
Aktiviteter
38
page,page-id-38,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Aktiviteter

Aktiviteter

 

Når hele familien skal på tur, kan det godt være svært at finde ud af hvor man skal tage hen.

 

Vi har samlet en række aktiviteter hele familien kan være med til og som ligger i en rimelig afstand fra vores campingplads.

 

Vi har lavet en nem oversigt over aktiviteterne, så du nemt kan planlægge den tur dig og din familie ønsker.

 

Jelling by er en meget historisk by, hvor du har mulighed for at se Jelling Højen, Jelling Stenene, Jelling museum og opleve arkæologisk fund helt tilbage fra Vikingetiden.

 

I en rimelig afstand fra Jelling ligger Givskud Zoo og Legoland, som er de mest populære familieudflugter.

 

Vi har også Jelling Golfklub og Jelling Put & Take, hvor du kan nyde naturen uden at skal køre for langt.

Tag også en tur med veterantoget i Jelling.

 

Her på Jelling Camping har vi også selv en masse aktiviteter, som du kan benytte dig af gratis:

 

  • Hoppepude
  • Friluftsbad
  • Legeplads
  • Minigolf
  • Klatrestativ
  • Indendørs legerum
  • Fælles bålområde
  • Fælles grillområde

 

Alle vores gæster er velkommen til at benytte sig af alle vores aktiviteter!

AKlego2

Legoland

Legoland er en forlystelsespark for hele familien fyldt med en masse aktiviteter og forlystelser. Du kan vælge mellem mange forskellige aktiviteter og kun fantasien sætter grænser. Besøg Legoland i Billund og få en oplevelse i aldrig glemmer.

Parken byder på en masse sjove forlystelser og aktiviteter for både store og små.

Givskud Zoo

Besøg Givskud Zoo og få ikke kun et zoobesøg, men også en fantastisk safarioplevelse med familien. Gå på den 6 km lange sti og oplev en masse spændende dyr, f.eks. Kameler, elefanter, gorillaer, ulve og mange flere.

Oplev de store dinosaurer, der levede for 150 millioner år siden. De ser meget virkelige ud mellem de flotte skovomgivelser.

I Givskud Zoo kan du også opleve dyrene bliver fodret og selv være med til at fodre nogen af dyrene.

Kongernes Jelling 11

Kongernes Jelling/Museum

Kongernes Jelling er et forhistorisk museum, hvor du kan læse en masse historie om vikingerne og deres liv. Du kan også høre om kongerne Harald Blåtand og Gorm Den Gamle. Se deres runesten, verdens største skibssætning og palisaden.

Museet byder på en digital sanse oplevelse, hvor du både kan mærke, røre og gyse, når du oplever hvordan vikingerne levede. Hør også om deres rejse til Valhal og deres overgang til kristendommen.

akputtake

Jelling Put & Take

Jelling Put & Take ligger ved Fårup sø og er et smukt beliggende sted og perfekt til en familietur i det grønne, da Jelling Put & Take ligger i midten af skov og eng.

Vi har åbent døgnet rundt, hele året rundt og der er altid mulighed for at besøge vores Put & Take.

AKgolf2

Jelling Golfklub

Jelling Golfklub ligger tæt på Fårup sø og Grejs Å. Golfklubben ligger i udkanten af Jelling og ved skøn natur. Tag ud og spil golf med hele familien, mens i nyder en dejlig udsigt.

Banen har i alt 18 huller og er omgivet af skovbryn. De 9 første huller ligger ved nyere villakvarterer og de sidste 9 huller ligger ved et skovområde, så man rigtig kan nyde udsigten og naturen.

akveteran2

Veterantog

Kom en tur med veterantoget og oplev en spændende rejse med et gammelt tog, der er bygget af trævogne med ende perroner der er åbne, så du kan nyde den flotte udsigt.

Klubben for veterantog har mere end 50 års erfaringer og er en af Danmarks ældste jernbaneklubber.